Finner du ikke et kurs som passer deg, eller hvis kurset du ønsker å gå på er fullt, så send gjerne en melding om hva slags kurs du ønsker at jeg skal sette opp :) 


Nye kurs i Asker/Bærum legges ut fortløpende: 

Førstehjelpskurs for deg som har omsorg/ansvar for baby/barn. Kurslengde varierer etter ønske, samt at kurs kan legges opp til at alle deltakerne kan ha med babyene sine på kurs :)

Førstehjelpskurs for deg som ønsker å bli trygg på grunnleggende og livreddende førstehjelp, alt fra egensikkerhet/varsling til HLR på baby, barn og voksen, hjertestarter, kvelning, store og små skader/blødninger, forgiftninger, allergi, brannskader/vannskålding, forebyggende tiltak etc

Trafikalt grunnkurs førstehjelp (TGF) for deg som tar førerkortet, og for deg som ønsker å lære grunnleggende førstehjelp, håndtering av skadested etc

Du kan også ta kontakt for å melde interesse for hva slags kurs du ønsker skal bli satt opp, eller om det er grupper som ønsker kurs :)


Førstehjelpskurs for privatpersoner (kurset passer også for bedrifter som ønsker å sende ansatte på kurs)

Førstehjelpskurs i Asker sentrum / Heggedal / Bekkestua. Maksimalt antall deltakere pr kurs vil være ca 13 stk (kurs som er rettet mot de med ansvar/omsorg for baby/barn, og hvor baby/barn kan være med på kurs, har færre plasser. Det samme har Trafikalt Grunnkurs Førstehjelp). Kursene blir gjennomført uten noen nedre grense på antall deltakere. 

Trafikalt Grunnkurs Førstehjelp arrangeres i samarbeid med Morgendagens Trafikkskole i Asker.

Kursene har fokus på forskjellige temaer, det mest vanlige førstehjelpskurset for alle har fokus på det grunnleggende vedr; egensikkerhet, varsling, hjerte-/lungeredning (baby, barn og voksen), hjertestarter, livstruende skader/sykdommer, gjenstand i hals, blødninger, brannskade/vannskålding, epilepsi, allergi/forgiftning, hodeskade, sideleie. Du får bl.a. øve på baby-, barn- og voksendukker med digital tilbakemeldingsteknologi, samt med øvingshjertestartere. Se nærmere om kursinnhold på de forskjellige påmeldingene.

Det er stort fokus på mestringsfølelse og trygg læring i kurset. "Du gjør ikke noe feil, du bare lærer". 


Tilsvarende førstehjelpskurs vil også bli satt opp i Oslo i nær fremtid. Følg med på oppdateringer her på siden, eller følg førstehjelpskurs.com på Facebook. Du kan også ta kontakt hvis du har ønsker om hvor du vil at førstehjelpskurs skal settes opp.