Priser for førstehjelpkurs - fastpris - bedrift

2-timers førstehjelpskurs

kr 4100,-

2,5-timers førstehjelpskurs

kr 4690,-

3-timers førstehjelpskurs

kr 5090,-

4-timers førstehjelpskurs

kr 6590,-

5-timers førstehjelpskurs

kr 7990,-

Prisene som er oppgitt er for hele kurset, uavhengig av antall deltakere (normalt maks 20 deltakere, men er fleksibel). I de tilfeller hvor det er veldig få kursdeltakere, gis det tilbud om lavere pris på kurset. 

Ingen ekstra kostnader tilkommer utover kursprisen, heller ikke reisekostnader, parkering eller noe annet. 

Kurset kan avbestilles/flyttes kostnadsfritt helt frem til kursstart. Det faktureres ikke mva på kursene. Det tilkommer ikke ekstra kostnader for kurs som ønskes avholdt på kveld/natt/helg.

Det tilkommer heller ikke ekstra kostnader på hastebestilling av kurs.

Det gis rabatt på bestilling av to eller flere kurs i samme bedrift. Ta kontakt for eget tilbud vedr flere kurs, eller om du ønsker tilbud på annen kurslengde (kortere eller lengre kurs).


Pris for fleksible og rimelige førstehjelpskurs for kjøpesentre, kontorfellesskap etc hvor du betaler pr kursdeltaker 

For steder hvor det er mange småbedrifter, og man går sammen om å bestille førstehjelpskurs, så tilbys det fleksibel løsning for å gjennomføre førstehjelpskurs på en enkel måte og med lav pris pr deltaker som gir den enkelte bedrift en forutsigbarhet på kostnader. 

Pris pr deltaker i et 2-timers kurs vil være fra kr 350,- til kr 410,- (avhengig av antall kurs, og om jeg må leie kurslokale)

Pris pr deltaker i et 3-timers kurs vil være fra kr 430,- til kr 490,- (avhengig av antall kurs, og om jeg må leie kurslokale)

Kurset blir gjennomført ved minst 10 deltakere. Hvis ingen melder seg på det aktuelle kurset, så koster det ingenting. Kurset holdes normalt sett på egnet sted i kontorfellesskapet / kjøpesenteret. Jeg kan eventuelt være behjelpelig med å finne kurslokale.


Diverse info vedr bedriftskurs

Kursbevis lages til bedriften og alle kursdeltakere. Alt øvingsmateriale inngår i prisen. Kurs avholdes i din bedrift i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark, søndre deler av Innlandet, og østre deler av Agder. Kurs kan også avholdes andre steder enn i bedriften, kostnader for egnet lokale kan da tilkomme hvis det er jeg som står for leie av lokaler. Ved ønske om kurs utover de oppgitte geografiske områdene avtales det egen pris.


Pris for privatpersoner

2-timers førstehjelpskurs for deg med ansvar/omsorg for spedbarn/barn, fra kr 300,- til kr 350,- pr billett. På kurs hvor det står at du kan ha med spedbarn/barn koster kurset kr 350,- (normalt sett maks 8 billetter). Mens på kursene hvor du ikke har med spedbarn/barn koster kurset kr 300,- (normalt maks 12-14 billetter, avhengig av lokasjon).

3-timers førstehjelpskurs koster kr 420,- pr deltaker (normalt maks 12-14 billetter, avhengig av lokasjon). 

Trafikalt Grunnkurs Førstehjelp koster kr 800,- pr deltaker (maks 6-8 deltakere), gjennomføres i samarbeid med Morgendagens Trafikkskole, som tar seg av registrering hos Statens Vegvesen

Oppsatt kurs gjennomføres uten nedre grense på antall deltakere, så da er du trygg på at kurset blir gjennomført når du først har meldt deg på :) Du mottar kursbevis etter fullført kurs.