Priser for førstehjelpkurs - fastpris - bedrift

2-timers førstehjelpskurs

kr 3800,-

3-timers førstehjelpskurs

kr 4700,-

4-timers førstehjelpskurs

kr 6100,-

5-timers førstehjelpskurs

kr 7400,-

6-timers førstehjelpskurs

kr 8600,-

Prisene som er oppgitt er for hele kurset, uavhengig av antall deltakere. I de tilfeller hvor det er veldig få kursdeltakere, kan det gis tilbud om lavere pris på kurset. Ingen ekstra kostnader tilkommer utover kursprisen. Kurset kan avbestilles/flyttes kostnadsfritt helt frem til dagen før kursstart. Det faktureres ikke mva på kursene. Det tilkommer ikke ekstra kostnader for kurs som ønskes avholdt på kveld/helg.

Det gis rabatt på bestilling av to eller flere kurs i samme bedrift.


Pris for fleksible og rimelige førstehjelpskurs for kjøpesentre, kontorfellesskap etc hvor du betaler pr kursdeltaker 

Pris pr deltaker i et 2-timers kurs vil være fra kr 299,- til kr 450,- (avhengig av antall kurs, og om jeg må leie kurslokale)

Pris pr deltaker i et 3-timers kurs vil være fra kr 360,- til kr 520,- (avhengig av antall kurs, og om jeg må leie kurslokale)

Kurset blir gjennomført uten nedre grense for antall deltakere. Hvis ingen melder seg på det aktuelle kurset, så koster det ingenting. Maks antall som har mulighet til å melde seg på er 20 stk pr kurs. Kurset holdes normalt sett på egnet sted i kontorfellesskapet / kjøpesenteret. Jeg kan eventuelt være behjelpelig med å finne kurslokale.


Diverse info vedr bedriftskurs

Kursbevis lages til bedriften og alle kursdeltakere. Alt øvingsmateriale inngår i prisen. Kurs avholdes i din bedrift i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark, søndre deler av Innlandet, og østre deler av Agder. Kurs kan også avholdes andre steder enn i bedriften, kostnader for egnet lokale kan da tilkomme. Ved ønske om kurs utover de oppgitte geografiske områdene, avtales det egen pris.


Pris for privatpersoner

Prisen vil være ca kr 490,- pr deltaker for et 3-timers kurs, men vil kunne variere litt utifra det geografiske stedet kurset holdes på, og prisen på leie av lokalet. Oppsatt kurs gjennomføres uten nedre grense på antall deltakere. Du får servert frukt/drikke, samt mottar kursbevis. Pris for Trafikalt Grunnkurs Førstehjelp (TGF) er kr 800,- pr deltaker (færre plasser pr kurs pga øvelsestypene).